NEOBIČNA INTERVENCIJA VATROGASACA: Čovek upao u šaht, pa zvao da ga spasu - ovo im je rekao (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2021, 15:26

NEOBIČNA INTERVENCIJA VATROGASACA: Čovek upao u šaht, pa zvao da ga spasu - ovo im je rekao (VIDEO)

Zaglavio se u šahtu iz kojeg nije mogao da izađe, pa je pozvao vatrogasce.

Zagrebački vatrogasci imali su veoma neobičnu intervenciju pre nekoliko dana.

Na svom Fejsbuk profilu objavili su snimak poziva u pomoć jednog građanina koji je upao u rupu. Na kraju ga je locirala policija, a iz rupe su ga izvukli vatrogasci.

Vatrogasna stanica Zagreb objavila je snimak tog razgovora.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />- Dobar dan. Čujte ovako, to mi se još nikad u životu nije dogodilo, ja sam sad u jednoj rupi, rupi. Nemrem izać iz nje jer je sve tak usko, auti idu okolo. Tačno vam ne znam reći gde sam - kaže nes(p)retni građanin na početku poziva na broj 193.

Znate li otprilike gde ste?

- Ne znam ništa, ništa ne znam. Nisam to očekivao uopšte.

U kojem ste gradu?

- Pa znamo, ja sam Zagreb.

A koji kvart?

- A kad bih ja to znao, ne znam. Nisam to očekivao.

Gde ste bili, gde ste se uputili?

- Možda sam znao, ali sad ne znam ništa. Toliko sam u skučenoj rupi, ne mogu se ispraviti, ne mogu izaći. Čujem aute, idu vamo-tamo, ja vičem "halo, halo, pomoć" i tako dalje.

Je li to rupa na ulici ili trotoaru?

- Ne znam šta da vam kažem, to je jedna rupa u koju sam propao. Ne mogu se ispraviti i izaći napolje, da mogu, ja bih izašao. To je nešto neverovatno, nikad mi se to nije dogodilo u životu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.