NAPADI U RUMI: Svake noći ciglom na lokal!

Izvor: Kurir, 11.Dec.2013, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPADI U RUMI: Svake noći ciglom na lokal!

Dva dana zaredom ciglom je slomljeno staklo dok su gosti bili unutra. Pukom srećom niko nije teže povređen

RUMA - Nepoznati napadač sinoć je pokušao da baci ciglu u izlog lokala "Alo alo, svrati" u Rumi, a samo brzom reakcijom gostiju i policije sprečena je nesreća. Naime, prekjuče oko 19 sati taj isti napadač bacio je ciglu kroz izlog od lokala prečnika 160x160 i razbio ga ne vodeći računa da će tom prilikom povrediti nekoga od gostiju.

- Nikome >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nisam dužan, ovo je drugi napad na moj lokal i da gosti nisu reagovali, opet bi mi bio razbijen izlog, a što je najgore mogao je neko i da bude povređen - kaže za Kurir Aleksandar Jovanović, vlasnik lokala koji je na meti vandala.

Prema njegovim rečima ciglu je pokušao da baci muškarac starosti od oko 20 godina, bio je maskiran zimskom kapom i naočarima za sunce.  Policija je oba puta intervenisala ali napasnik nije pronađen.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dušan Mihajlović: Čedomir glumio bolje od Lečića

Izvor: Kurir, 11.Dec.2013

BEOGRAD - Žučna svađa!..Najveću odgovornost za oružanu pobunu JSO imali su Milorad Ulemek Legija i Dušan Maričić, dok su njihovi takozvani sponzori koji su podržavali pobunu bili Ljubiša Buha Čume i pokojni Dušan Spasojević Šiptar...Ovo je na suđenju za oružanu pobunu JSO u novembru 2001....

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.