Izvor: S media, 29.Apr.2013, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mislili smo da su šanse za to ravne nuli: Da li je moguće da se ovo zaista dešava Fejsbuku?

Najnoviji podaci govore kako ova društvena mreža svakog meseca izgubi nekoliko miliona korisnika na najvećim tržištima - vrhunac ekspanzije u Americi, Velikoj Britaniji i najvećim evropskim zemljama je prošao.

Kako piše The Guardian, prošlog meseca na američkom tržištu izgubljeno šest miliona korisnika. U poslednjih šest meseci Fejsbuk je na američkom tržištu izgubio devet miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << korisnika, a na britanskom dva miliona. Slično se događa u Kanadi, Španiji, Francuskoj, Nemačkoj i Japanu.

Analitičari navode kako problem leži u tome što su oni korisnici, koji su hteli da postanu korisnici Fejsbuka, to već učinili, zato sada žele nešto novo.

*Posebno opasne na Windowsima: Na ove dve popularne porno stranice najbolje da zaboravite da postoje.

Izvor: Radiosarajevo.ba, Netokracija, S media foto: Printscreen Facebook

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Mislili smo da su šanse za to ravne nuli: Da li je moguće da se ovo zaista dešava Fejsbuku?

Izvor: Dzungla.org, 29.Apr.2013

Ludilo zvano Fejsbuk polako se smiruje.. Opširnije na Smedia biznis vesti

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.