Miljana Kulić progovorila o Ćazimu i šokirala zadrugare!

Izvor: Press, 28.Mar.2018, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miljana Kulić progovorila o Ćazimu i šokirala zadrugare!

Miljana je ispričala kako je Ćazim pre nekoliko godina navodno startovao na društvenim mrežama
Učesnica Zadruge Miljana Kulić ne prestaje da šokira kako zadrugare tako i javnost svojim izjavama. 
Anabela pitala Miljanu u čemu je razlika između nje i Lune, Kulićeva pobesnela, uporedila je sa životinjama, Sloba joj odbrusio! (VIDEO)
Nakon što se u Zadruzi ponovo potegla tema >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << oko Ćazima Osmanija, Miljana je ispričala kako joj se biznismen navodno javio putem Fejsbuka, kada je prvi put pre nekoliko godina izašla iz rijalitija.
Foto: Marko Jovanović

- Mogla bih da zavedem koga ja želim, svesna sam svojih kvaliteta. I pevače kada sam jurila i zvala, nisam mislila da budem s njima u vezi. Da sam htela, mogla sam s kojim god pevačem da budem i ovog leta. Svi su mi pisali i zvali me. Ćazim mi je pre dve-tri godine pisao na Fejsbuku. Mislila sam da je moj fan, bio je veoma pristojan. Gospodin čovek! Ja sam njemu ljubazno odgovorila i otad mi nije pisao - ispričala je Miljana.
Naravno, veliki broj ukućana nije joj poverovao, iako je Kulićeva poznata po svojoj iskrenosti...

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.