Milena pronašla utehu u fudbaleru?!

Izvor: Dzungla.org, 06.Maj.2011, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milena pronašla utehu u fudbaleru?!

Bivša „zvezda Granda' i učesnica rijalitija „Farma' Milena Ćeranić nakon raskida sa pevačem Nemanjom Stevanovićem uplovila je u ljubavnu vezu sa fudbalerom Srđom Kneževićem, prenosi magazin „Skandal'.

Iako su Milena i Nemanja svoju vezu okončali mesec dana pre nego što su mediji otkrili za njihov raskid, Ćeranićka se u međuvremenu smuvala sa bivšim fudbalerom Partizana, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << sad igra za Legiju iz Varšave. Njih dvoje su nekoliko puta viđeni zajedno u gradu, a pošto je Srđa njen prijatelj na Fejsbuku, spekuliše se da između njih postoji nešto više od prijateljstva. Budući da je Milena poznata po britkom jeziku, odlučila je da ovoga puta sa novim dečkom bude oprezna jer ne želi da Nemanju na bilo koji način povredi.
(Izvor: Press)
Pogledaj vesti o: Facebook,   Farma,   Zvezde granda

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.