Mesina: Nejpir šalje poruke, želi da se vrati u Milano

Izvor: B92, 11.Nov.2023, 11:49

Mesina: Nejpir šalje poruke, želi da se vrati u Milano

Trener košarkaša Olimpije iz Milana Etore Mesina otkrio je da plejmejker Šabaz Nejpir želi da se vrati u klub.

Nejpir je iz milanskog tima stigao u Crevenu zvezdu, gde još uvek nije pronašao željenu formu.

"Prošle sezone sa Nejpirom smo rešili probleme i uspeli da osvojimo šampionat. Ovog leta, nakon što nam je rekao da će ostati, povećao je zahteve. Bili smo otišli toliko toliko daleko da smo mu ponudili trostruko veću platu. Nismo mogli više od toga >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i on je otišao. On nastavlja da šalje poruke preko svojih prijatelja da želi da se vrati. Nejpirova uloga je bila promeni karakter ovog tima", rekao je Mesina za Korijere dela sera.

Olimpija u 7.kolu Evrolige pobedila Valensiju 83:52, što im je drugo trijumf u sezoni, a mesina je izneo i niz kritika na račun Kevina Pangosa.



"U srži našeg razočaravajućeg starta sezone je to da nemamo pravog vozača za naš automobil. Pangos nije čovek koji može da učini da ovaj tim zaigra“
, rekao je italijanski stručnjak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nejpir odgovorio Mesini: Prestani da lažeš, srećan sam što sam u Zvezdi

Izvor: B92, 11.Nov.2023

Košarkaš Crvene zvezde Šabaz Nejpir odgovorio je treneru Olimpije Etoreu Mesini, koji je otkrio da plejmejker želi da se vrati u Milano...Mesina je za Korijere dela sera rekao da Šabaz šalje poruke preko svojih prijatelja da želi da se vrati..."Ok, razumem. Tvoj tim nije počeo onako kao si želeo,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.