Mark Zakerberg počeo da uzgaja stoku: Ćerke mi pomažu FOTO

Izvor: B92, 10.Jan.2024, 10:34

Mark Zakerberg počeo da uzgaja stoku: Ćerke mi pomažu FOTO

Mark Zakerberg otkrio je na Fejsbuku da je počeo da se bavi uzgajanjem stoke. Zakerberg je pozirao dok je jeo odrezak, pa je objasnio da na Havajima uzgaja krave.

"Započeo sam uzgoj stoke na ranču Ko'olau na Kauaiu i moj cilj je da proizvodim neka od najkvalitetnijih goveda na svetu. Stoka je wagyu i angus, i odrastaće jedući obrok od makadamije i pijući pivo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koje uzgajamo i proizvodimo ovde na ranču. Želimo da ceo proces bude lokalan i i vertikalno integrisan", napisao je Zakerberg.

"Moje ćerke pomažu oko sađenja stabala makadamije i brinu se o našim životinjama. Još smo na početku puta i zabavno je poboljšavati ga svake sezone. Od svih mojih projekata, ovaj je najukusniji", napisao je Mark na Fejsbuku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mark Cukerberg: Počeo sam uzgajati stoku (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Jan.2024

Mark Cukerberg na Facebooku je otkrio da se počeo baviti uzgajanjem stoke.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.