Mark Zakerberg i Prisila: Planinarenje za godišnjicu braka FOTO

Izvor: B92, 23.Maj.2021, 07:56

Mark Zakerberg i Prisila: Planinarenje za godišnjicu braka FOTO

Osnivač Fejsbuka i jedan od najbogatijih ljudi na svetu, Mark Zakerberg i njegova supruga Prisila, na svoj način su obeležili godišnjicu braka.

Mark i Prisila, koji su počeli da se zabavljaju još na fakultetu, venčali su se 19. maja 2012. godine i pre nekoliko dana obeležili devet godina braka.

Na društvenim mrežama Zakerberg je postavio fotografiju njega i Prisile, i napisao: "Ne mogu da verujem da ćemo sledeće godine biti zajedno pola našeg života. I takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ne mogu da verujem da i na našem planinarenju povodom godišnjice, naša kamera ima kremu za sunčanje na sebi".

Par je zanimljiv sam po sebi. Kada su pravili venčanje, članovi porodice i prijatelji koji su bili pozvani verovali su da dolaze da proslave Prisilinu diplomu, a tek kad su stigli shvatili da su došli na svadbu.

Jedan ugovor potpisali su pre braka, a to je da moraju nedeljno provesti sami minimum 100 minuta s obzirom da je osnivač Fejsbuka bio u stanju da provede ceo dan u sedištu kompanije.

Prisila je imala bitnu ulogu i u poslovnim odlukama. Kada je "Yahoo" 2006. godine ponudio Zakerbergu milijardu dolara za Fejsbuk, nakon razgovora sa Prisilom, odbio je ponudu. Kao što znate, vrednost Fejsbuka u narednim godinama vrtoglavo je rasla.

"Imali smo jedan jako dug razgovor i odlučili smo da to nije dobra ideja. Mi jako brinemo o tome kako će nam izgledati život, a čine ga male stvari", rekla je ona tada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.