Mali: Svi će dobiti novac do kraja nedelje

Izvor: B92, 11.Dec.2023, 18:24

Mali: Svi će dobiti novac do kraja nedelje

Ukupno 100 lokalnih samouprava je do danas isplatilo jednokratnu pomoć srednjoškolcima od 10.000 dinara, objavio je danas ministar finansija Siniša Mali.

"Ostatak će izvršiti isplate do kraja ove nedelje, tako da će do tada svi dobiti novac", objavio je Mali na Instagramu.

"Država na ovaj način pokazuje svoju snagu, kao i da je uvek tu za svoje građane, kao što smo pokazivali od početka svetske krize", objasnio je Mali u objavi na toj društvenoj mreži. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"UKUPNO 100 LOKALNIH SAMOUPRAVA ISPLATILO 10.000 DINARA SREDNJOŠKOLCIMA!" Ministar Mali podelio sjajne vesti: Srbija je uvek tu za svoje građane! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2023

Ukupno 100 lokalnih samouprava je do danas isplatilo jednokratnu pomoć srednjoškolcima od 10.000 dinara, a ostatak će izvršiti isplate do kraja ove nedelje, tako da će do tada svi dobiti novac...Ministar finansija i potpredsednik Vlade Srbije Siniša Mali oglasio se novom objavom na svom Instagram...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.