Majstorija Sergeja u Napulju, ali Lacio dobio petardu VIDEO

Izvor: B92, 22.Apr.2021, 22:44

Majstorija Sergeja u Napulju, ali Lacio dobio "petardu" VIDEO

Srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić postigao je fenomenalan gol u porazu Lacija na gostovanju Napoliju 5:2.

Iako je u tom trenutku Lacio išao ka debaklu podno Vezuva i gubio 4:1, popularni SMS postigao je novi gol iz slobodnog udarca.

Namestio je loptu sa nešto više od 20 metara i pogodio samo rešlje, bez obzira što se talentovani golman Aleks Meret izvio koliko je mogao.

Uskoro opširnije..

Pratite nas na našoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

LEPOTICA - SLOBODNJAK OD PREČKU: Vidite bombu SMS-a! A tek ČUDAN penal koji je skrivio (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2021

Sve je bilo džaba pošto je njegov tim ubedljivo poražen...Lacio je gostovao u Napulju u važnoj utakmici u borbi za Ligu šampiona i nije se dobro proveo. Napoli je u 32. kolu Serije A ubedljivo trijumfovao sa 5:2, a zapažen na terenu je u porazu svog tima bio srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić...Popularni...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.