Vučić stigao, postaje počasni građanin VIDEO/FOTO

Izvor: B92, 22.Apr.2021, 07:10

Vučić stigao, postaje počasni građanin VIDEO/FOTO

Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u Banjaluku gde će mu na Svečanoj akademiji povodom obeležavanja Dana grada biti uručen ključ Grada Banjaluke.

Vučić će takođe dobiti i Povelju počasnog građanina.

Vučić je boravak u Banjaluci počeo sastankom sa predsedavajućim Predsedništvom BiH Miloradom Dodikom i predsednicom Republike Srpske Željkom Cvijanović. Sastanak je počeo u 08.20.

Nakon toga predviđen je i sastanak Visokog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << saveta za saradnju Srbije i Republike Srpske, a nakon njega i izjave za medije, koje se očekuju oko 10.00 časova.

U delegaciji Republike Srbije, koju predvodi predsednik Vučić, biće i predsednik Narodne skupštine Ivica Dačić, predsednica Vlade Ana Brnabić i ministar finansija Siniša Mali.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: BiH je važan partner za Srbiju; želimo da sačuvamo kulturu sećanja VIDEO

Izvor: B92, 22.Apr.2021

Banjaluka -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u poseti Banjaluci, gde će mu, na Svečanoj akademiji povodom obeležavanja Dana grada, biti uručen ključ Grada Banjaluke...U Banjaluku je stigao oko 8 časova...U delegaciji Republike Srbije, koju predvodi predsednik Vučić, nalaue se i predsednik...

Nastavak na B92...

VIDEO: Vučić postao počasni građanin Banjaluke, uručeni mu ključevi grada i povelja

Izvor: Radio 021, 22.Apr.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio se danas na priznanju počasnog građanina Banjaluke, navodeći da time postaje deo večnog grada pokraj Vrbasa..."To pokazuje koliko smo satkani od sujete, jer mi toliko prija", rekao je Vučić i naglasio da mu veoma znači što je dobio priznanje grada...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.