MILJANA U NIŠU!? Zola KUKA za Kulićevom u Zadruzi, a ona NAPOLJU UŽIVA!? Nije bilo trudnoće!?

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2019, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILJANA U NIŠU!? Zola KUKA za Kulićevom u Zadruzi, a ona NAPOLJU UŽIVA!? Nije bilo trudnoće!?

Isplivala prepiska!

Miljana Kulić je juče ujutru izašla iz Zadruge, sa namerom da ode na kiretažu i prekine trudnoću. Od tada niko nije čuo za nju, ne zna se da li je ona kod kuće, u bolnici i kada će se vratiti u Zadrugu.

Dok njen momak Lazar Čolić Zola i ostali zadrugari u Zadruzi većaju gde je Miksi i kada će se vratiti, napolju se spekuliše da li je ona uopšte trudna i da li je sve izmišljeno kao rijaliti priča?

Na Fejsbuk stranici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zadruga - Pink.rs pronašli smo komentar jednog od fanova da je Miljana viđena u Nišu i  da ne izgleda kao da je trudna, a u nastavku komentar da i nije bila trudna već da je sve lažirano.

ISPLIVAO ŠOK SNIMAK! Pre TUČE Kija i Sloba bili u ISTOM klubu! Prošla kraj njegovog stola i uradila OVO! Ovde leži urzok INCIDENTA?
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SLOMIO SE, MOLI PRODUKCIJU! Zola NE može više da izdrži bez Miljane, poslao joj SRCECEPAJUĆU poruku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2019

Neizvesnost..Danas je Veliki Šef organizovao sastanak sa zadatkom da zadrugari biraju najčasniju osobu...Lazar Čolić Zola je ustao da prokomentariše i obratio se produkciji...- Molim vas, neka mi neko javi šta se dešava, Miljana, volim te! - rekao je on...On i dalje ne zna šta se događa sa Miljanom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.