PO POVRATKU - DOKTOR JOJ REKAO!? Miljana se plaši KIRETAŽE, a onda joj OVO SAOPŠTILI, mora da posluša

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2019, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PO POVRATKU - DOKTOR JOJ REKAO!? Miljana se plaši KIRETAŽE, a onda joj OVO SAOPŠTILI, mora da posluša

Plakala kao kiša!

Miljana Kulić je juče ujutru napustila Zadrugu kako bi otšla na kiretažu i prekinula trudnoću. Od tada nije viđena u Zadruzi, do večeras.

Kada se vratila u Zadrugu ona je neko vreme bila u prostorijama gde boravi njen sin Željko, a Zola je čekao ispred Miljanine sobe vidno nervozan.

Kada je Miljana konačno izašla iz svojih odaja, pritrčala mu je u zagrljaj, ali i on njoj.

Zatim su njih dvoje započeli razgovor, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bi nadoknadili što nisu bili zajedno.

- Doktor kaže da zbog anestezije nije mogao to da mi radi, odloženo je za 25, kada sam otišla kod lekara plakala sam mnogo, razmišljala da li da to uradim, ali doktorica mi je rekla da nikako nisam smela da pijem one lekove koje sam pila, stres je isto jako rizičan - rekla je Miljana i time saopštila da je ipak donela konačnu odluku da uradi kiretažu.

- Kada se sve završi, hoću na poligraf, a ti da sastaviš pitanja - rekla je Miljana, a Zola je odgovorio da za to nema potrebe.

Celu situaciju pogledajte ovde.

ISPLIVAO ŠOK SNIMAK! Pre TUČE Kija i Sloba bili u ISTOM klubu! Prošla kraj njegovog stola i uradila OVO! Ovde leži urzok INCIDENTA?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEOČEKIVANI PREOKRET: Zola OČAJAN - evo šta su mu JAVILI o Miljani: "Jako se loše osećam" (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2019

Mislio je da će doći u toku večeri...U toku sinoćnje "Igre istine" u "Zadruzi", Stefan Karić postavio je pitanje Lazaru Čoliću Zoli o tome kada će se njegova devojka Miljana Kulić vratiti sa kiretaže u rijaliti, i kako se on oseća povodom cele situacije...Zola je odgovorio kratko, vidno neraspoložen...-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

LAŽE I ZOLA!? Obećao Miljani da će biti DOBAR OTAC malom Željku, a ovaj DETALJ ga odao!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2019

Uhvaćen!..Miljana Kulić se večeras nakon skoro dva dana odsustva vratila u Zadrugu. Ona se po povratku zadržala u prostoriji gde boravi njen sin Željko, a onda je izašla ispred gde ju je čekao Zola koji je bio vidno nervozan...Ona mu je odmah pritčala u zagrljaj, a i on se njoj obradovao. Pitao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.