MILANOVIĆ NE HAJE ZA ODLUKU SUDA! Oglasio se na mrežama posle zabrane kandidature, evo šta je poručio!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 17:10

MILANOVIĆ NE HAJE ZA ODLUKU SUDA! Oglasio se na mrežama posle zabrane kandidature, evo šta je poručio!

Mora da podnese ostavku
Predsednik Hrvatske se, nakon odluke Ustavnog suda da aktuelni predsednik Zoran Milanović kao nestranačka osoba ne sme da bude kandidat za poslanika, niti kandidat za predsednika Vlade, kao ni da na bilo koji način učestvuje u izbornoj kampanji, oglasio na svom profilu na Fejsbuku.
On je napisao: "Reke pravde dolaze".
Predsednik Ustavnog suda Miroslav Šeparović nakon sastanka, koji je trajao više od dva sata, obratio se javnosti.
- Postoji interes javnosti. Na temelju članka 125, u postupku nadzora, objavljujemo upozorenje: Ustavni sud je na sednici razmotrio izjavu Milanovića da će se kandidovati kao nezavisni i nestranački kandidat SDP-a. Ustavni...
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milanović reagovao na odluku Ustavnog suda da ne može da se kandiduje za premijera

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Mar.2024

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović reagovao je na odluku Ustavnog suda da ne može da se kandiduje za premijera niti poslanika na listi SDP, sve dok obavlja funkciju predsednika.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.