MEDOJEVIĆ ZAGRMEO NA NOVU VLADU CRNE GORE: Kad svima ovo bude jasno, biće kasno…

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2020, 19:06

MEDOJEVIĆ ZAGRMEO NA NOVU VLADU CRNE GORE: "Kad svima ovo bude jasno, biće kasno…"

Nebojša Medojević se oglasio na Fejsbuk profilu.

Lider "Pokreta za promjene" Nebojša Medojević ponovo je vlasnike koncerna Vijesti nazvao "sorošoidima", ističući da "ako Džordž Soroš formira Vladu u SAD, kako neće u malenom kolonijalnom Montenegru.

- Sorošev fond je vlasnik koncerna Vijesti. Koncern Vijesti je vlasnik URE! URA vodi unutrašnju i spoljnu politiku Vlade. Zašto Srbi frenetično podržavaju Vladu Soroša čiji je glavni cilj uništenje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pravoslavlja, ne mogu da pronađem odgovor?? Kad svima bude jasno, biće kasno - napisao je Medojević na svom Fejsbuk profilu.

Podsetimo, lider crnogorskog Pokreta za promene Nebojša Medojević najavio je juče da će podneti ostavku na poslaničku funkciju.

Medojević je kazao da će, u dogovoru sa poslaničkim klubom Pokret za promene, ostavku podneti nakon završetka rasprave o budžetu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.