MARTINOVIĆ NEM OD BOLA: Kad bude skupio snage progovoriće o tragediji! - Prijatelji pružili podršku ocu ubijenih dečaka sa Cetinja

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2022, 17:47

MARTINOVIĆ NEM OD BOLA: "Kad bude skupio snage progovoriće o tragediji!" - Prijatelji pružili podršku ocu ubijenih dečaka sa Cetinja

Miloš Martinović, koji je u krvavom piru na Cetinju ostao bez supruge Nataše, sinova Marka i Mašana, kao i kuma Milana Mitrovića, osam dana nakon masakra oglasio se na svom Fejsbuk profilu potresnom porukom.

Martinović je na profilu objavio niz fotografija sinova i supruge, ali i onih na kojima je zagrljen sa svojim kumom Milanom.

- Miki moj, samo mi ih pazi kao dosad, jer si ti uvek bio uz njih, moj brate dobri... - napisao je Martinović iznad video-klipa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u kom se, uz tužnu pesmu, smenjuju fotografije supruge Nataše, dece i Milana Mitrovića.

Prijatelj porodice Martinović je naveo da Miloš nema snage da priča sa medijima.

- On nije mogao više da izdrži tugu, pa se oglasio na profilu, ali nije još uvek davao izjave medijima. Njegovo stanje je trenutno teško, to je čovek koji je preživeo nezapamćenu tragediju i moli za malo mira. Kako je sam rekao, kad bude sakupio snage, sam će se obratiti novinarima i reći šta ima - naveo je prijatelj.

Da podsetimo, Vuk Borilović najpre je ubio porodicu Martinović, potom njihovog kuma Milana Mitrovića, koji je na Milošev poziv krenuo da ih zaštiti, svog ujaka Gorana Đurišića, koji je hteo da ga obuzda, a onda i komšije Dimitrija, Danicu i Rajka Drecuna, kao i Milu i Aleksandru Radunović. Borilović je ubijen u razmeni vatre sa policijom i komšijama, a spekuliše se da ga je likvidirao komšija Nenad Kaluđerović.

- Borilović je tokom masakra, kako je utvrđeno, obavio tri poziva. Najpre je pozvao Miloša Martinovića i rekao mu: "Pobio sam moju i tvoju porodicu". Nastavio je da puca, a nakon ubistva Milana Mitrovića spekuliše se da je nazvao njegovu suprugu, sa kojom je sam bio u kumovskim odnosima, i obavestio je da joj je ubio muža - podseća izvor:

- Na kraju, dok je razmenjivao vatru s policijom, ali i građanima, on je okrenuo jednog prijatelja kome je navodno ispričao da je teško ranjen i da misli da neće preživeti. Navodno, njemu je presudio Nenad Kaluđerović, Milanov drugi kum, ali to će se sa sigurnošću znati tek kada bude završena obdukcija - kaže sagovornik.

U masakru na Cetinju, osim desetoro ubijenih, ranjeno je i šestoro komšija Vuka Borilovića.

Iako je prošlo gotovo deset dana od masakra, tačan motiv krvoprolića i dalje nije utvrđen.

- Spekulisalo se da je Borilović komšije pobio zbog neplaćene kirije, ali se kasnijom istragom ispostavilo da su Martinovići kod njega stanovali dva meseca, te da ni sa kim nije bio u sukobu. On je, inače, kobnog dana trebalo da se javi u Psihijatrijsku bolnicu u Dobroti - kaže izvor i dodaje da je Borilović imao oružje u legalnom posedu jer je bio lovac:

- Interesantno je da je on u julu osuđen na kaznu kućnog zatvora zbog napada na kolegu i da je poslednjih dana bio izuzetno čudan.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.