Ladies Day. Izložba unikatnog nakita ELM Jewerly.

Izvor: Plakatt.com, 20.Apr.2012, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ladies Day. Izložba unikatnog nakita ELM Jewerly.

Bitef Art Cafe, Beograd
Saturday 21 Apr 16:00

ELM Jewelry je brend koji je stvorila umetnica primenjene i likovne umetnosti, slikar i dizajner Vesna Milošević.
Najfinije drago kamenje, Swarovski kristali, srebro, lanci, koža… samo su neki od materijala koje ćete ovde sresti u svakom komadu, stvorenom pažljivom rukom umetnika.
https://www.facebook.com/ElmJewelry
Nakit je oduvek predstavljao simbol i obeležje, i tek u novijoj istoriji preuzeo je ulogu glavnog i nezaobilaznog modnog detalja.
Nakit predstavlja jezik koji govori sam za sebe, jasno određujući onoga ko ga nosi. Menjao je oblike, dizajn, materijale od kojeg je pravljen i naravno kvalitet, ali namena mu je uvek bila i ostala ista - na što eksplicitniji način izraziti i definisati osobu koja ga nosi
ceo intervju možete pročitati ovde:
http://wannabemagazine.com/wannabe-intervju-elm-jewelry/
Mi smo Vaš
BITEFARTCAFE
za sve dodatne informacije pozovite:
063.594.294
011.3229.822
www.bitefartcafe.rs
http://www.facebook.com/bitef

Nastavak na Plakatt.com...






Povezane vesti

MAKAO. Dance d weekend away.

Izvor: Plakatt.com, 20.Apr.2012

Bitef Art Cafe, Beograd . Saturday 21 Apr 23:00 . . Makao je jedan od najinstitucionalizovanih bendova na našoj klupskoj sceni.. Svoju popularnost održavaju tako što uvode izmene pre nego se na nešto naviknete, izuzevši kvalilet provoda koji se podrazumeva svake subote.. Sviraće vam Someone...

Nastavak na Plakatt.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.