Kurti spreman da ukine taksu Srbiji

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 08.Feb.2020, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kurti 'spreman da ukine taksu Srbiji'

Premijer Kosova Aljbin Kurti (Albin) saopštio je da je spreman da Srbiji ukine taksu od 100 odsto, ali očekuje od Srbije da izrazi volju u zaustavljanju kampanje za povlačenje nezavisnosti Kosova. Kurti je 8. februara na Fejsbuku napisao da će taksa 100 odsto biti zamenjena principom reciprociteta. "Taksa od 100 odsto će se ukinuti čim se uvede reciprocitet. O tome ćemo veoma brzo ćemo početi pripreme sa Carinom Kosova", dodao je on. Ukidanje takse jedan je od zahteva...
Pogledaj vesti o: Facebook,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Kurti: Pripremamo carinu za ukidanje takse

Izvor: RTS, 08.Feb.2020

. Kosovski premijer Aljbin Kurti istakao je da će taksa od 100 odsto na srpsku robu biti zamenjena principom reciprociteta, kao i da počinju da pripremaju carinu za to.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.