Kurti objašnjavao, opozicija ga optuživala VIDEO

Izvor: B92, 10.Feb.2023, 00:05

Kurti objašnjavao, opozicija ga optuživala VIDEO

Očekivalo se da će danas Aljbin Kurti predstaviti francusko nemački plan na sednici prištinskog parlamenta.

Međutim, on je pozvao poslanike na zatvorenu sednicu, kako bi to uradio.

Dok je Kurti objašnjavao da ništa što je na štetu tzv. Kosova nije i neće prihvatiti, opozicija ga je optuživala da ne obaveštava poslanike i građane o čemu razgovara sa predsednikom Srbije i stranim emisarima, iza zatvorenih vrata.

Pratite nas na našoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Twiter,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

KURTI NA UDARU PRIŠTINSKE OPOZICIJE: Pljušte optužbe na račun premijera lažne države Kosovo

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2023

On je pozvao poslanike na zatvorenu sednicu, a onda je nastao problem..Očekivalo se da će danas Aljbin Kurti predstaviti francusko-nemački plan na sednici prištinskog parlamenta.  Međutim, on je pozvao poslanike na zatvorenu sednicu, kako bi to uradio...Dok je Kurti objašnjavao da ništa što...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.