Kupila pile u marketu i napravila od njega 17 OBROKA I 6 UŽINA - Evo šta je pravila

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2023, 13:18

Kupila pile u marketu i napravila od njega 17 OBROKA I 6 UŽINA - Evo šta je pravila

Zvuči neverovatno!

Na Fejsbuk grupi "Feed Yourself for £1 a day" osvanula je objava mame koja uspeva da od samo jednog pileta napravi 17 glavnih obroka i 6 užina - uz malo povrća, pite ili variva. Evo njene tajne.

Na Fejsbuk grupi "Feed Yourself for £1 a day" osvanula je objava mame koja uspeva da od samo jednog pileta napravi 17 glavnih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obroka i 6 užina - uz malo povrća, pite ili variva. Evo njene tajne.

- Želim da podelim s vama šta sam sve pripremila od samo jednog pileta koje sam kupila u supermarketu. Prvo smo jeli pečenu piletinu s krompirom, šargarepom, tikvicama, karfiolom, prazilukom, kupusom i umakom. Od toga su ispale tri porcije. Zatim smo pojeli ostatke toga uz pire - dva obroka. Odlučila sam da napravim pitu od piletine i povrća, a ispale su mi četiri porcije - kaže ona.

Za jedan ručak još su pojeli sendviče od piletine, a od kostiju je napravila bujon koji joj je odlično poslužio za pripremu supe od tikve i varivo od piletine i pasulja, prenosi "The Sun".

Verovali ili ne, ali mesa je i nakon toga još ostalo, pa je pripremila uštipke (8 komada) i zamrznula ih kako bi imala za jedan brzo gotov obrok. Iako nije spomenula koliko ima članova porodice, ljudima je neverovatno da joj je tako nešto uspelo.

- Kako ljudi uspevaju da naprave toliko stvari od jednog pileta? Ja imam sreće ako jedno pile bude dovoljno za naš obrok, a četvoro nas je - kaže jedna žena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.