Korak bliže „ujedinjenju“ Messenger-a, WhatsApp-a i Instagram-a?

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 22.Mar.2019, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Korak bliže „ujedinjenju“ Messenger-a, WhatsApp-a i Instagram-a?

Citiranje poruka sagovornika prilikom odgovaranja na njih olakšava praćenje razgovora, naročito ako je reč o čet grupama sa veliki brojem učesnika. Opcija je dodata kao proširenje u meniju za izbor reakcionih emotikona, koji se nalazi ispod svakog posta.

Dugim dodirom na poruku korisnik sada, osim emotikona, može da odabere i novu reply opciju. Njenim odabirom otvara se balon za odgovor kome je pripojena citirana verziju originalne poruke na koju se odgovara.

Messenger >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << ovom dopunom prati drugu Facebookovu čet aplikaciju – WhatApp, koja mogućnost citiranja posta sagovornika ima već neko vreme.

Ovaj potez izgleda kao korak u pravcu ostvarenja ambicije Facebooka da kreira „kros-platformu“ za komuniciranje, kojom bi ujedinio Messenger, WhatsApp i Instagram.

To bi u značajnoj meri olakšalo njihovo eventualno spajanje, ukoliko bi ikada do toga došlo.

Izvor: B92
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.