Konkurs Priče iz kolevke za roditelje dece uzrasta do godinu dana

Izvor: JužneVesti.com, 22.Jan.2021, 10:08

Konkurs "Priče iz kolevke" za roditelje dece uzrasta do godinu dana

Mladi roditelji koji žele da dobiju kolica za bebu, prenosivi krevetac, šetalicu ili buster mogu učestvovati na nagradnom konkursu “Priče iz kolevke”, a za učešće je potrebno da opišu njima drag i zanimljiv događaj na jednoj A4 strani i pošalju ga kao poruku Fejsbuk stranici Rotarakt kluba Niš - Konstantin Velik ili na mejl ovog kluba. Konkurs je otvoren do 30. januara, a pobednici će biti objavljeni 5. februara. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<

Poslati tekstovi i fotografije biće objavljeni na Fejsbuk stranici kluba, a roditelji koji sakupe najviše lajkova ući će u uži krug od 8 najboljih priča koje će žiri odabrati i koje će biti nagrađene.

Pravo na konkurs imaju mame i tate dece uzrasta do jedne godine sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije. Slanjem fotografija dajete saglasnost da se ista može objaviti na društvenim mrežama. Ukoliko pošaljete priču do 12 sati biće objavljena sutra, a ukoliko pošaljete nakon 12 biće objavljena prekosutra. Troškove dostava nagrada snosi organizator konkursa - navode iz Rotarakt kluba.

Od podataka je potrebno poslati ime i prezime deteta i roditelja, datum rođenja deteta i prebivalište.

Roditelji koji žele da učestvuju na konkursu, priče mogu poslati u inboks Fejsbuk stranice kluba ili na mejl [email protected]

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.