Kišne šume u Australiji: Pomoć prirodi u borbi za opstanak

Izvor: B92, 14.Jun.2021, 17:56

Kišne šume u Australiji: Pomoć prirodi u borbi za opstanak

Ostrvo Lord Hau, tik iz zapadnu obalu Australije, čuva redak miks flore i faune - da li možemo da sačuvamo ovaj biser prirode?

Australijsko ostrvo Lord Hau dom je retkom prirodnom fenomenu - kišna šuma prekriva sam vrh ostrva i dom je najrazličitijim biljkama i životinjama.

Međutim, nije sve idealno u ovim rajskim predelima - zub vremena preti da ugrozi kišnu šumu.

Da li možemo da pomognemo prirodi da pobedi?

Pratite nas na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na bbcnasrpskom@bbc.co.uk

Izvor: BBC News na srpskom
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Društvene mreže: TikToker koji pomaže da zavirite u svet ljudi sa invaliditetom

Izvor: B92, 15.Jun.2021, 07:15

Spenser Vest govori o životu osoba sa invaliditetom, a na TikToku ima miliona pratilaca i još više lajkova...Spenser Vest ima armiju obožavalaca na društvenoj mreži TikTok, gde govori o životu osoba sa invaliditetom...Njegovi video-snimci sakupili su više od 53 miliona lajkova...Pratite nas na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.