Karlos Santana i muzika: Legendarni američki gitarista se onesvestio na sceni tokom nastupa

Izvor: OkRadio.rs, 06.Jul.2022, 09:39

Karlos Santana i muzika: Legendarni američki gitarista se onesvestio na sceni tokom nastupa

Američki gitarista prebačen je u bolnicu, zbog dehidracije, rekli su iz njegovog tima. Legendarni američki gitarista, Karlos Santana onesvestio se na sceni tokom koncerta blizu Detroita, u državi Mičigen.   Medicinski tim je zbrinuo 74- godišnjeg muzičara u Klarkstonu, a potom je prebačen na odeljenje lokalne Hitne pomoći na posmatranje.   Santana je kasnije napisao na Fejsbuk stranici da je zaboravio da jede i popije vode i da je zbog toga dehidrirao i onesvestio se.   Njegov menadžer Majkl Brionis kaže da je gitarista sada dobro.   Ipak, Brionis je dodao da će naredni koncert, zakazan za 6. jul u Pensilvaniji biti odložen do daljeg. ...
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Legendarni američki gitarista Karlos Santana kolabirao na sceni

Izvor: Danas, 06.Jul.2022

Legendarni američki gitarista Karlos Santana srušio se na bini tokom koncerta na otvorenom u blizini Detroita u Mičigenu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.