Karabatić: Nisam ni igrao, a optužuju me da sam namestio meč, ovo je noćna mora!

Izvor: Blic, 03.Okt.2012, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karabatić: Nisam ni igrao, a optužuju me da sam namestio meč, ovo je noćna mora!

Nikola Karabatić je rešio da prekine tišinu povodom skandala o nameštenom meču koji je potresao francuski rukomet.

Jedan od najboljih igrača rukometa svih vremena obratio se javnosti na fejsbuku.

"Dugo sam ćutao, dugujem vam ove reči. Da li se kladim? Ne, ne kladim se. Zašto se moja devojka kladila? Ima već dve godine kako prati Monpelje i znala je kakva je situacija. Mi smo već obezbedili titulu, pet glavnih igrača je bilo povređeno i već smo poraženi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << od Nima. Sve je ukazivalo na to da tim nije u najboljoj formi. Optužbe da smo namestili meč su veoma ružne i intolerantne, naročito jer moj mlađi brat i ja nismo igrali. Nemam reči za takav tretman. Posvetio sam život rukometu od rođenja, borio sam se konstantno i našao u ovoj noćnoj mori. Hvala svima koji mi pomažu u ovim teškim trenucima", napisao je Karabatić na sopstvenom fejsbuk profilu.

Povezane vesti: Sud u Francuskoj pokrenuo optužnice protiv Bojinovića i braće Karabatić
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Karabatić: Optužuju me da sam namestio meč koji nisam igrao

Izvor: Vesti-online.com, 04.Okt.2012, 00:41

Nikola Karabatić je rešio da prekine tišinu povodom skandala o nameštenom meču koji je potresao francuski rukomet...Nije fer - Nikola Karabatić.. ..Jedan od najboljih igrača rukometa svih vremena obratio se javnosti na fejsbuku. Pored njega, sud u Francuskoj je podigao optužnice protiv njegovog...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.