Kako upecati SLOVENA? Ovaj video će vas nasmejati do suza! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2017, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako upecati SLOVENA? Ovaj video će vas nasmejati do suza! (VIDEO)

Dobar štos, nema šta!

Ne znamo iz koje zemlje potiče ovaj snimak, ali nema sumnje da je reč o nekoj državi u kojoj živi slovenski narod, budući da se pojavio na Fejsbuk stranici Slavorum, i da je uz njega objavljen i komentar: "kako uhvatiti Slovena".

DOGOVORILA SAM SE S MUŽEM DA VARAMO JEDNO DRUGO: Posle godinu dana desilo se ovo

A poenta ovog komičnog videa je da istakne vekovnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sklonost Slovena ka alkoholu. Pecaroš je kao mamac stavio bocu alkohola (nismo sigurni da li je reč o pivu, vinu ili nečemu žešćem) i tek što ju je nadneo nad mirnu površinu vode, iz nje je hitro iskočio Sloven, koji ju je ščepao rukama i počeo da se praćaka, ulovljen. Pogledajte:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.