KORAK BLIŽE KA VELIKOJ ALBANIJI! Priština povlači opasne poteze: Uspostavljena zajednička policijska patrola lažne države i Albanije (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2023, 08:29

KORAK BLIŽE KA VELIKOJ ALBANIJI! Priština povlači opasne poteze: Uspostavljena zajednička policijska patrola lažne države i Albanije (FOTO)

Nove tenzije na Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja ocenio je da je zajednička patrola policija Kosova i Albanije, koja je danas počela da funkcioniše, nastala kao neophodnost zbog velikog broja građana i iseljenika koji koriste njihove puteve dodajući da će služiti za sprečavanje nezgoda.

Svečlja je na Fejsbuku naveo da će zajednička patrola koristiti i za veću bezbednost na putevima i stvaranje bezbednog ambijenta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za sve učesnike u saobraćaju.

Apelovao je na sve da budu oprezni u saobraćaju.

- Apelujem na sve naše građane, naše iseljenike koji su došli da posete svoje najmilije u domovini, da budu maksimalno oprezni u saobraćaju. Svaka pažljiva radnja spašava živote - poručio je Svečlja.

Policija Kosova saopštila je da je u cilju sprečavanja nezgoda i povećanja bezbednosti u drumskom saobraćaju zajedno sa Policijom Albanije sačinila memorandum o saradnji za zajedničke patrole dve putne policije na teritoriji Republike Albanije.
Pogledaj vesti o: Facebook,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.