Izvor: Pančevac-online.com, 12.Apr.2023, 16:03

KAD NIKEZIĆ PUCA PENAL Mali: Da ne filozofiramo, nego da jednostavno pogledamo semafor

Ministar finansija Siniša Mali objavio je na Fejsbuku odgovor Dušanu Nikeziću iz Stranke slobode i pravde na kritike. – Kad se utakmica rešava tek pucanjem penala, znači da je bilo napeto, a golovi su stizali podjednako sa obe strane terena. Danas je naš najangažovaniji kritičar, Dušan Nikezić, potpredsednik Stranke slobode i pravde, stigao do analiziranja […] The post KAD NIKEZIĆ PUCA PENAL Mali: Da ne filozofiramo, nego da jednostavno pogledamo semafor appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mali: Da ne filozofiramo već pogledamo semafor

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 12.Apr.2023

BEOGRAD – Gde god da se pogleda, vide se rezultati rada protekle decenije – kilometri novoizgrađenih auto-puteva, gradilišta na kojima niču nove bolnice i nova radna mesta, ali se vidi i MMF koji, za razliku od prethodnog vremena, odlazi zadovoljan iz Srbije, poručio je danas ministar finansija...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.