Jovanović predstavio Koaliciju za mir

Izvor: RTS, 29.Sep.2018, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović predstavio Koaliciju za mir

Predsednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović je na svojoj "Fejsbuk" stranici predstavio Koaliciju za mir, na srpskom, albanskom i makedonskom jeziku. 
Uz samu izjavu, Jovanović je podelio ilustraciju spomenika rudarima Trepče, Srbima i Albancima, partizanima Rudarske čete palim u Drugom svetskom ratu, koji se nalazi u Kosovskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Mitrovici, rad Bogdana Bogdanovića.

Pratiocima i javnosti na ovoj društvenoj mreži, uputio je poruku u kojoj, između ostalog piše: 
"Da li se pitaš šta je život? Gde počinje sve što si ti? Gde prestaje sve što nisi i počinje sve što je tvoje? I tvoja politika.
A pre nego što se zapitaš... Podigni glavu i pogledaj, videćeš ono što osećaš i već znaš. Da sanjaš svoj i naš život. Da živiš svoje i naše strahove i more? Otvori oči, daj život snovima. Razvej oblake. Kišu. I mrak. Ohrabri uplašene, bogalje, prognane. Ruši logore. Stani pred kolone koje kreću da ubiju. Kolone koje beže, da ne budu ubijene. I opet razvej oblake. Kišu. I Mrak. Pobedi strah. Da li sanjaš život, a živiš smrt? Da li sanjaš mir, a živiš rat?"
Jovanović je na kraju poruke uputio pratiocima poziv da se priključe Koaliciji za mir, saopštila je LDP. 
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.