Još jedan šamar! Predsednik kosovske skupštine se fotografisao sa Trampom! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 22.Feb.2017, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan šamar! Predsednik kosovske skupštine se fotografisao sa Trampom! (FOTO)

Predsednik kosovske skuštine Kadri Veselji objavio je na svom Fejsbuk profilu da je u Vašingtonu imao sastanak sa predsednikom SAD Donaldom Trampom.

"Kosovo je blagosloveno da ima podršku Sjedinjenih Američkih Država, a ovaj sastanak je potvrdio večni savez između Kosova i Amerike", napisao je on na društvenoj mreži dodajući da su se nedavno odigrao susret.

Veselji je objavio i zajedničku fotografiju sa Trampom.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Veselji: Susret sa Trampom nije šamar Srbiji

Izvor: N1 televizija, 23.Feb.2017, 12:02

Sastanak sa američkim predsednikom Donaldom Trampom nije šamar Srbiji, izjavio je predsednik skupštine Kosova Kadri Veselji posle susreta sa predsednikom SAD, piše prištinski dnevnik Lajmi...U izjavi prištinskim medijima, Veselji je rekao da njegov sastanak sa Trampom nije šamar, već poruka Srbiji...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.