Izvor: N1 televizija, 23.Feb.2017, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veselji: Susret sa Trampom nije šamar Srbiji

Sastanak sa američkim predsednikom Donaldom Trampom nije šamar Srbiji, izjavio je predsednik skupštine Kosova Kadri Veselji posle susreta sa predsednikom SAD, piše prištinski dnevnik Lajmi.

U izjavi prištinskim medijima, Veselji je rekao da njegov sastanak sa Trampom nije šamar, već poruka Srbiji da treba bolje da se ponaša.

Podsetimo, Veselji je, posle susreta sa Trampom, izjavio da će Kosovo postati punopravna članica UN tokom mandata novoizabranog predsednika SAD.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Veselji: Moj sastanak s Trampom nije šamar Beogradu, već važna poruka

Izvor: Blic, 23.Feb.2017

Predsednik kosovske skupštine Kadri Veselji rekao je da njegov sastanak sa američkim predsednikom Donaldom Trampom ne treba smatrati "šamarom", već porukom da bi Beograd trebalo da deluje primerenije, prenosi danas prištinski list "Lajmi"...Veselji je to izjavio u intervjuu za albanski "Top čenel",...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.