Jelena uklonila nešto iz oka

Izvor: S media, 11.Nov.2010, 01:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena uklonila "nešto iz oka"

Jelena Janković, kao što je najavila, čim se završila sezona podvrgla se operaciji levog oka, što je potvrdila napisavši na svom Fejsbuk profilu.

Jelena mora na operaciju

Nole i JJ predvode Srbe i po zaradama

- Imala sam malu operaciju na oku. Bilo je potrebno da nešto uklonim iz levog oka. Sada je sve u redu, ali imam nekoliko šavova koje ću morati da skinem za nedelju dana. Do tada ću nositi povez preko oka, pa ću, verovatno, nekom da ličim na gusara naredne sedmice - duhovito je opisala Džej Džej.

Operacija je obavljena na Floridi.
Pogledaj vesti o: Facebook,   Jelena Janković

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelena silom prilika gusar

Izvor: Sportal.rs, 11.Nov.2010

Čim je stigla na Floridu Jelena Janković se podvrgla operaciji oka, koju je i najavila pre mesec dana. Ne želeći da kaže o kakvoj se konkretno intervenciji radi, naša teniserka je na fejsbuk stranici podelila ovu vest sa svojim navijačima, poručivši im da je sve proteklo u najboljem redu.

Nastavak na Sportal.rs...

JELENA JANKOVIĆ OPERISALA OKO

Izvor: Kurir, 11.Nov.2010

BEOGRAD - Kao što je i najavljivala, teniserka Jelena Janković je po završetku sezone, "legla" na operacioni sto kako bi izvršila manju operaciju na levom oku. Masno tkivo je uspešno uklonjeno i J. J. se u dobrom raspoloženju obratila fanovima preko "Fejsbuk" profila... - Imala sam malu operaciju...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.