JEZIVO: Nožem izbodena žena u podzemnom prolazu kod beogradskog sajma!

Izvor: Kurir, 12.Dec.2013, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVO: Nožem izbodena žena u podzemnom prolazu kod beogradskog sajma!

BEOGRAD - Motiv nepoznat!

Vasilija Ž. (37), radnica Republičkog geodetskog zavoda, povređena je u četvrtak oko 13.30 sati kad ju je u podzemnom prolazu kod Beogradskog sajma, dok je bila na pauzi, nožem ubo zasad nepoznati napadač!

Teško ranjenu Beograđanku našli su prolaznici, koji su i pozvali policiju i Hitnu pomoć.

- Vasilija je s teškim povredama prevezena u Urgentni centar, gde je zadržana na lečenju - kaže izvor Kurira.Naš izvor dodaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da motiv napada na Vasiliju zasad nije poznat i da će policajci saslušati ranjenu ženu čim ona bude sposobna za razgovor.

- Moguće je da je u ovom slučaju reč o neuspelom razbojništvu, ali to još ne možemo da tvrdimo sa sigurnošću - dodaje naš izvor.

NA. S.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

MALVERZACIJE: Oštetili AS osiguranje za više od 76 miliona dinara!

Izvor: Kurir, 12.Dec.2013

BEOGRAD - Policija je uhapsila odgovorne osobe u "As osiguranju" i još troje, zbog sumnje da su oštetili to osiguranje za više od 76 miliona dinara a u korist više preduzeća...Uhapšene su odgovorne osobe u "As osiguranju" - J. M. (54) i D. P. (45), odgovorne osobe u preduzećima "Clear point" i...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.