Izrael nastavio sa napadima: Eliminisani su

Izvor: B92, 11.Jan.2024, 11:26

Izrael nastavio sa napadima: Eliminisani su

Izraelska vojska objavila je danas da sprovodi operacije u južnom i centralnom delu Pojasa Gaze.

Vojska navodi da je ubijeno 11 naoruženih pripadnika Hamasa u Magaziju, kao i pet operativaca te palestinske grupe u Kan Junisu.

U svom novom saopštenju, izraelska vojska je precizirala da nastavljaja da deluje u Magaziju i Kan Junisu unutar Pojasa Gaze i da su tamo identifikovane "naoružane terorističke ćelije" koju su eliminisali.

Pratite nas na našoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Neću se kandidovati ponovo, a neću se nikada ni penzionisati"

Izvor: B92, 11.Jan.2024

Evropski komesar Italijan Paolo Đentiloni izjavio danas da se neće ponovo kandidovati na predstojećim izborima za EU...On je za briselski Politiko rekao da će se vratiti u Italiju nakon junskih izbora...Za Đentilonija se spekulisalo da je vodeći kandidat za evropsku porodicu levog centra, koja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.