Isidora Bjelica se vraća na Fejsbuk: Naivno sam verovala da se ćutanjem mržnja može smanjiti

Izvor: B92, 07.Sep.2015, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isidora Bjelica se vraća na Fejsbuk: "Naivno sam verovala da se ćutanjem mržnja može smanjiti"

Isidora Bjelica vodi bitku sa teškom bolešću. Ona redovno obaveštava pratioce na društvenim mrežama kakvo je njeno stanje.

Pre nekoliko nedelja spisateljica se oprostila od društvenih mreža i onih koji je redovno na istima prate.

Međutim, nije mogla da izdrži, pa je objavila koliko je nezadovoljna nekim ljudima na Fejsbuk profilu.

"I zaista dok god se budemo ućutkivali i povlačili pred >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << onima koji mrze i šire zlobu biće još više mržnje i zlobe..Izvinjavam se svima što sam zaćutala, naivno sam verovala da se ćutanjem i povlačenjem mržnja može smanjiti. Na žalost od našeg prećutkivanja se bes i zloba onih bez ljubavi još rasplamsava. I kao što ćutnja nije spasila nijednu ženu od porodičnog nasilja tako je i sa društvom. Ovu prelepu zemlju mržnjom teroriše manjina mrzilaca svega i svačega...Pričaću i pisaću do poslednjeg dana ma kao da je on blizu, a posle će pričati moje knjige. Volim vas beskrajno prijatelji moji, oprostite mi moje nepromišljenosti, ova strašna bolest me čini još osetljivijom....Molitva i za sve one udaljene od ljubavi koji u svemu osim sebi samima vide sve loše..Voli vas Vaša Isi".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.