ILMA KARAHMET SE PRAVDA: Ništa loše nisam mislila, Emina mi je srušila snove!

Izvor: Kurir, 05.Mar.2014, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ILMA KARAHMET SE PRAVDA: Ništa loše nisam mislila, Emina mi je srušila snove!

"Ja i dalje nju poštujem, kao i sve ostale članove žirija, i kao sve starije osobe od mene. Toliko...", napisala je Ilma Karahmet na Fejsbuku

Nakon što je komentar Ilme Karahmet napravio pravi haos na internetu i izazvao mnogo reakcija, učesnica "X Factor-a" se još jednom oglasila na svom fan klubu i objasnila šta je želela da kaže.

Naime, kako kaže Ilma, ona nije mislila ništa loše time što je rekla i naglašava da i dalje poštuje Eminu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Jahović.

"Ne znam zašto je došlo do ovolike zbrke na svim portalima zbog mog komentara na Emininom statusu. Ništa loše nisam mislila, samo hoću da kažem da mi je srušila snove, svojom odlukom, ali ja i dalje nju poštujem, kao i sve ostale članove žirija, i kao sve starije osobe od mene. Toliko...", napisala je Ilma.

Podsetimo, Ilma je na Emininom statusu o "X Factor-u" ostavila sledeći komentar:

"Hvala ti Emina, imaš svoju decu i da Bog da te usrećili kao što si ti mene."

Emina je, takođe, na svom Fejsbuk profilu objavila da se oseća razočarano, a Ilma je na društvenoj mreži priznala krivicu.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Ilma se pravda: Nisam ništa loše mislila, ali Emina mi je srušila snove!

Izvor: Press, 06.Mar.2014, 00:22

Nakon što je komentar Ilme Karahmet napravio pravi haos na internetu i izazvao mnogo reakcija, učesnica "X Factor-a" se još jednom oglasila na svom fan klubu i objasnila šta je želela da kaže.. Naime, kako kaže Ilma, ona nije mislila ništa loše time što je rekla i naglašava da i dalje...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.