I Zakenberg odusevljen Noletom i Jelenom Sjajni ste

Izvor: medio.rs, 22.Maj.2016, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Zakenberg odusevljen Noletom i Jelenom Sjajni ste

I vlasnik Fejsbuka, Mark Zakenberg prati lik i delo najboljeg tenisera današnjice! On je ispod snimka koji su pre dve dana na ovu društvenu mrežu okačili Novak i Jelena Đoković ostavio zanimljiv komentar.

Srpski teniser se uz svoju suprugu opušta pred start Rolan Garosa, a ono što Novak radi pomno prati i čovek koji je osmislio Fejsbuk. Njihov >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << snimak oduševio je i Zukenberga.

- Zvučite sjajno - napisao je Zukenberg ispod snimka.

Vrlo brzo usledio je i Novakov odgovor.

- Hvala Mark! Ti i Prisila ste sjajni uzori - našalio se Đoković.

Jednostavno je, ono što Novak radi u tenisu svi poštuju, pa i Mark Zukenberg.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

I VLASNIK FEJSA SE KLANJA ĐOKOVIĆIMA: Novak i Jelena su sjajni

Izvor: Kurir, 22.Maj.2016

...On je ispod snimka koji su pre dve dana na ovu društvenu mrežu okačili Novak i Jelena Đoković ostavio zanimljiv komentar..Srpski teniser se uz suprugu opušta pred start Rolan Garosa, a ono što Novak radi pomno prati i čovek koji je osmislio Fejsbuk Njihov snimak oduševio je i Zukenberga.."Zvučite...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.