Hteli da otkažu koncert Aleksandre Prijović zbog Palestine

Izvor: B92, 30.Okt.2023, 14:56

Hteli da otkažu koncert Aleksandre Prijović zbog Palestine

Pevačica Aleksandra Prijović zakazala je tri koncerta u sarajevskoj "Zetri", a grupa građana se organizovala i pokušavaju da utiču na to se njen koncert ne održi.

Naime, njihova prvobitna misao je bila da se koncerti odlože zbog rata između Izraela i Palestine.

Pročitajte i:

O svemu se putem Fejsbuka oglasila gradonačelnica Benjamina Karić:

"Ja kao gradonačelnica Sarajeva >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nemam ovlašćenja da zabranjujem niti odobravam održavanje koncerata i nastupa u gradu, ali zato vi, moji sugrađani, imate pravo da odlučujete hoćete li ići ili ne! Grad Sarajevo nema iste nadležnosti kao većina bosanskohercegovačkih gradova, nažalost mnogo su manji! Mi ne upravljamo salama niti dajemo bilo kakve saglasnosti za koncerte ili izvođače", napisala je ona. Ipak, dodala je:

Pročitajte i:

"Svako ima pravo na izbor“, napisala je Benjamina Karić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.