Dramatični snimci iz Beograda: Automobili zarobljeni, voda nosi sve pred sobom VIDEO

Izvor: B92, 24.Sep.2023, 21:20

Dramatični snimci iz Beograda: Automobili zarobljeni, voda nosi sve pred sobom VIDEO

Jaka kiša sručila se na Beograd, a Republički hidrometeoroliški zavod izdao je hitno upozorenje na izražene pljuskove sa grmljavninom na području prestonice.

"Oblačnost koja u južnim delovima grada (Rušanj, Barajevo, Vrčin, Grocka) uslovljava izražene pljuskove sa grmljavinom i količinom kiše od 10 do 20 mm, lokalno i više, u narednih sat vremena premeštaće se preko centralnih i zapadnih delova grada (Zemun, Novi Beograd)"; navodi se u hitnom upozorenju RHMZ-a objavljenom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u 21.10 sati.

Kako se vidi na snimku objavljenom na instagram profilu "192_rs", na Banovom Brdu u Požeškoj ulici je trenutno najkritičnije. Ulice su poplavljene, izvire voda iz šahta, a vodena bujica nosi sve pred sobom.

U pojedinim delovima prestonice su automobili doslovno zarobljeni u vodi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pucnjava u Novom Pazaru, ranjene dve osobe FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 24.Sep.2023

Večeras oko 20:30 došlo je do pucnjave u Ulici Stevana Nemanje u centru Novog Pazara ispred jednog ugostitljeskog objekta...Prema informacijama sa lica mesta, u pucnjavi su ranjeni Novopazarci N.E. i M.L. i oni su prevezeni u novopazarsku Opštu bolnicu, gde im se trenutno ukazuje medicinska pomoć,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.