Izvor: Svet, 14.Mar.2011, 00:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seka Aleksić posle napada hakera otvorila novi profil na Fejsu

Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljikić našli su se u petak uveče na udaru organizovane grupe hakera. Nepoznata lica "provalila" su na fejsbuk profile i privatne mejlove popularnog para, na čijim su stranicama počeli da objavljuju uvrede i neistinite informacije iz njihovog života. Sekin menadžment je odmah reagovao i slučaj hakerisanja prijavio "fejsbuk" administratorima kao i nadležnim organima u našoj zemlji, budući da se radi o teškoj zloupotrebi njenog imena.
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hakeri napali Sekin fejsbuk profil!

Izvor: Press, 14.Mar.2011

Folk diva Svetlana Aleksić i njen suprug, kikbokser Veljko Piljikić, našli su se u petak veče na udaru organizovane grupe hakera!

Nastavak na Press...

Seka Aleksić na meti hakera!

Izvor: Tracara.com, 14.Mar.2011

Pevačica Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljikić našli su se na meti hakera, koji su ukrali njihove profile na Facebooku. Vrlo uvredljive poruke na račun gospođe Piljikić mogle su se pročitati na njenom profilu. 'Fan profil, a hiljadu zahteva za prijateljstvo na čekanju. Da su ti došli na...

Nastavak na Tracara.com...

Seka Aleksić na meti hakera! (VIDEO)

Izvor: S media, 14.Mar.2011

Pevačica Seka Aleksić i njen suprug, kik-bokser Veljko Piljikić našli su se u petak uveče na udaru organizovane grupe hakera. Nepoznata lica „provalila“ su na fejsbuk profile i privatne mejlove popularnog para, na čijim su stranicama počeli da objavljuju uvrede i neistinite informacije iz...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.