HRVATICE ŽIVE I ZDRAVE: Nestale sestre na EXIT-u pronađene na autobuskoj stanici!

Izvor: Kurir, 12.Jul.2015, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HRVATICE ŽIVE I ZDRAVE: Nestale sestre na EXIT-u pronađene na autobuskoj stanici!

Mirjana Trstenjak na Facebooku je napisala kako su njene ćerke Ana (24) i Eva (20) pronađene. Nije davala više detalja i je zahvalila svima koji su se uključili

Na autobuskoj stanici u Novom Sadu pronađene su Ana (24) i Eva Trstenjak (20) iz Čakovca koje su nestale na festivalu Exit u Novom Sadu.

Njih dve je trebalo da se vrate kući u subotu ujutro, ali nisu se javljale roditeljima i telefoni su im bili isključeni.

Zato su njihovi roditelji preko >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Radija 021 Novi Sad zamolili sve koji imaju bilo kakve informacije da im se jave, a sada je njihova majka na Facebooku napisala kako su devojke pronađene. Zasad nije poznato gdje su bile.

"Javljam da su moja deca pronađena, hvala svima koji su se uključili", napisala je Mirjana Trstenjak.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.