HAOS: Zbog kune grad ostao u mraku

Izvor: Kurir, 22.Dec.2013, 07:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS: Zbog kune grad ostao u mraku

LESKOVAC - Mali saboter!

Zbog kune koja je skakutala oko postrojenja u trafostanici na ulazu u leskovačko naselje Obrad Lučić, došlo je do kvara usled jake detonacije, pa je celo naselje i još desetak sela više od tri sata ostalo u mraku i bez struje.

Kvar na trafostanici izbio je oko 19 sati kad se čula jaka detonacija, a po rečima meštana i slučajnih prolaznika, iz objekta trafostanice izbila je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << vatra nalik na munje. Nebojša Stanković, PR leskovačke „Elektrodistribucije“, saopštio je da su radnici te firme u trafostanici pronašli sprženu životinju, pa se zbog toga veruje da je kuna izazvala spoj.

- Najverovatnije je ona kriva za strujni udar u trafostanici - objasnio je Stanković.

(A. D.)
Pogledaj vesti o: Facebook,   Pariz,   Jagodina

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

VOZAČI KAMIONA MOLE: Pomozite nam, 15 sati čekamo na Batrovcima

Izvor: Kurir, 22.Dec.2013

Vozači su umorni, bez hrane, a vozila će im ostati bez goriva jer su im neprestano uključeni motori zbog grejanja..BATROVCI - Veliki broj vozača kamiona već 15 sati čeka na graničnom prelazu Batrovci, kako bi ušli u Srbiju...Oni su se obratili redakciji portala Kurira i zatražili pomoć..."Pomozite...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.