Izvor: Blic, 09.Okt.2016, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grujičić se oglasio na “Fejsbuku”: Ćamil je čovek sklon aferama, kontraverzna ličnost

Mladen Grujičić, srpski kandidat za načelnika Srebrenice, odgovorio je preko svog “Fejsbuk” profila na uvrede Ćamila Durakovića, aktuelnog načelnika Srebrenice.

- Ćamil Duraković vodi medijski rat protiv mene i protiv budućnosti Srebrenice koristeći laži i niske udarce, što je odlika nedovršene i površne ličnosti, znanja na nivou srednjoškolaca – navodi Grujičić u svom statusu na društvenoj mreži >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<Fejsbuk”.

Grujičić dalje navodi:

- Mene želi poistovetiti sa Vojislavom Šešeljem, najmlađim dr nauka u bivšoj SFRJ, a mislim da nije pročitao nijednu njegovu knjigu.Ćamil je čovek sklon aferama, od Šatorskog naselja do krađe struje, kontroverzna ličnost koja se prikazuje u skroz drugom izdanju nego što jeste, tip osobe sklone manipulacijama i izmišljanjima. Negove karakterne crte daleko su od ideje istinske multietničnosti čoveka čiji je idol Naser Orić, koji je predvodio ubice mog oca i moje familije. On ne želi da se suoči sa realnošću, i ja ga pozivam da prihvati poraz i pruži ruku, da popijemo kafu i da idemo zajedno politikom razvoja Srebrenice.  Plašim se da on medijskim ratom pokušava da izazove neke nove šatore i odlazak Bošnjaka sa ovih prostora. Nije Ćamil Srebrenica, niti je Ćamil bošnjački narod.  Ja sam ono što jesam, a vreme je sud onog što sam obećao narodu. Zato pozivam Bošnjake na dogovor, da idemo dalje i počnemo da radimo – naveo je Grujičić.

Pročitajte još:

Iz Centralne izborne komisije BiH danas su najavili da će sutra početi sa brojanjem glasačkih listića koji su dopremljeni iz Srebrenice.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

GRUJIČIĆ ODGOVORIO DURAKOVIĆU NA UVREDE: Nije Ćamil Srebrenica, niti je Ćamil bošnjački narod

Izvor: Telegraf.rs, 09.Okt.2016

Srpski kandidat za načelnika Srebrenice Mladen Grujičić odgovorio je preko Fejsbuka na uvrede Ćamila Durakovića...- Ćamil Duraković vodi medijski rat protiv mene i protiv budućnosti Srebrenice koristeći laži i niske udarce, što je odlika nedovršene i površne ličnosti, znanja na nivou srednjoškolaca...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.