Google posetilo milijardu korisnika u maju !!!

Izvor: Baguje.com, 23.Jun.2011, 08:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Google posetilo milijardu korisnika u maju !!!

Došao je i taj dan kada smo saznali da je prvi web sajt koga je posetilo milijardu posetilaca upravo Google, nikakav Facebook ili Twitter. Dakle, comScore javlja da je u maju Google posetilo više od milijardu korisnika.
Iako su Microsoft (~900 mil.) i Facebook (714 mil.) odmah za petama, Google je uspeo uz rast poseta od 8,4% da prvi stigne od ovog 'magičnog' broja.
Takođe moram da napomenem da je ovo broj poseta svim servisima/sajtovima Googla. Takođe treba napomenuti da se još uvek niko nije zvanično oglasio od strane ovog giganta.
 

 
Slični postovi:Google Chrome ima 70 miliona aktivnih korisnika 2010 će biti godina u kojoj je Facebook prvi put stigao Google kao kralja Interneta Svaka sedma učitana stranica je na nekom od Google sajtova

Post "Google posetilo milijardu korisnika u maju !!!" je objavio djevrek za sajt Baguje.COM, dana 23. 06. 2011.
Kategorije: Google, Vesti | Tagovi: milijardu



Nastavak na Baguje.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Baguje.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Baguje.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.