Golden Drum objavljuje imena članova žirija sekcije Omni-Channel Drum

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 26.Feb.2021, 15:58

Golden Drum objavljuje imena članova žirija sekcije Omni-Channel Drum

Omni-Channel Drum sekcija prepoznaje kampanje koje su predstavljene kroz više komunikacijskih kanala. Radovi treba da prikažu kreativnu upotrebu više kanala, njihovu integraciju i efikasnost primene komunikacijskih rešenja

Fadi Yaish imenovan je za predsednika žirija Omni-Channel Drum sekcije

Fadi Yaish je osnivač i glavni kreativni direktor ‿ and us, Facebook EMEA konsultant kreativnog odbora i osnivač BWReport.org. Forbes ga je opisao kao „kreativc >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << decenije u regionu Srednjeg Istoka i Severne Afrike“, a Fadi je zaslužan za to da je svoje klijente, agencije i region proslavio. Njegov rad je jedini rad iz pomenutog regiona koji je prepoznat od strane TED 10 Ads Worth Spreading. Bio je prvi kreativni direktor iz svog regiona koji je rangiran u prvih 10 na svetu 2008. On je jedini ECD iz svog regiona koji je ikad dospeo u Top 5 u svetu. # 3 u 2015, # 4 u 2016, # 2 u 2017. Danas se smatra među 10 najboljih kreativaca na svetu.

Njegov rad je nagrađen sa preko 700 priznanja na svetskim takmičenjima kao što su D&AD, One Show, Cannes Lions, Clio, LIA, NYF, Dubai Lynx, Loeries, Cristal, Cresta, PIAF i AdFest. Predsedavao je D&AD, PAIF, Cresta, AdFest, Loeries i žirirao na prestižnim takmičenjima kao što su One Show, Cannes Lions, LIA, Clio, NYF, Spikes i Loeries.

Čast mi je i velika privilegija da budem deo Golden Drum festivala sa cenjenim članovima Omni-Channel-a žirija. Gotovo 3 decenije Golden Drum značajno doprinosi unapređenju kreativne, marketinške i evropske industrije oglašavanja u celini. Nikada nije bilo bolje vreme da se kreativnost ispolji u svim oblicima. Sve i svašta je moguće. Zajedno ćemo proslaviti najbolje ideje koje su pomogle klijentima da postignu izvanredne rezultate dok se suočavaju sa ogromnim izazovima, ekonomskim pritiskom i navikama potrošača koje se stalno menjaju. Najbolje ideje su uvek one koje menjaju svet na bolje, nadam se da ćemo naći mnoge od njih u trenutko kada je to jako potrebno.“

Njemu će se pridružiti u ocenjivanju radova u sekciji Omni-Channel Drum uvaženi članovi žirija: Ana Balan, kreativna direktorica, Porter Novelli Public Relations, Rumunija; Ergin Binyildiz, glavni kreativni direktor, Havas Turkey; Jasna Dugalić, zamenica generalnog direktora, DIRECT MEDIA United Solutions, Srbija; Tatiana Fedorenko, kreativna direktorica, TBWA/Ukraine; Milena Jakovljević, strateški direktor i partnerka, agencija DROM, Slovenija; Patrycja Lukjanow, kreativna direktorica, Saatchi & Saatchi Poljska; Doris Partl, freelance kreativna direktorica, Austrija; Balázs Pőcze, kreativni direktor i partner, Mito, Mađarska; Ilya Pryamilov, kreativni direktor, Leo Burnett Moscow, Rusija; Leonard Savage, glavni kreativni direktor, McCann Prague, Češka; Stefania Siani, izvršni direktor i glavni kreativni direktor, Serviceplan Italy; Petr Vlasák, kreativni direktor, Comtech CAN, Češka i Yordan Zhechev, regionalni kreativni direktor, guts&brainsDDB, Bugarska.

Upoznajte članove žirija
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.