GROM GA UDARIO: Uhapšen diler 30 paketića heroina sakrio u usta

Izvor: Kurir, 12.Dec.2013, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GROM GA UDARIO: Uhapšen diler 30 paketića heroina sakrio u usta

Sumnja se da je M.D. heroin prodavao na teritoriji Palilule tako što je sa uživaocima droge stupao u kontakt mobilnim telefonom, a potom se nalazili na dogovorenom mestu

BEOGRAD- Beogradska policija sopštila je da su njeni pripadnici na Paliluli danas uhapsili M.D. (1986) zbog sumnje da je prodavao drogu i da su kod njega prilikom pretresa, pronašli 30 paketića heroina, koje je pokušao da sakrije u usnoj duplji.

Sumnja se da je M.D. heroin prodavao na teritoriji Palilule tako što je sa uživaocima droge stupao u kontakt mobilnim telefonom, a potom se nalazili na dogovorenom mestu.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HAG: Podaci o Šešeljevom zdravlju su poverljivi

Izvor: Kurir, 12.Dec.2013

Prema navodima nekih srpskih medija, lider radikala je oboleo od raka debelog creva..Informacije o zdravlju predsednika SRS Vojislava Šešelja su poverljive i ne mogu biti objavljene bez njegovog pristanka, saopštio je Haški tribunal. Prema navodima nekih srpskih medija, Šešelj oboleo od raka debelog...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.