Filip Đorđević najtraženiji srpski fudbaler u istoriji!

Izvor: Kurir, 17.Nov.2013, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filip Đorđević najtraženiji srpski fudbaler u istoriji!

Svi hoće Fiću!

Napadač Nanta Filip Đorđević postao je najtraženiji srpski fudbaler u istoriji jer njegov potpis tokom predstojećeg zimskog prelaznog roka želi skoro 20 evropskih klubova! Đorđević je u petak dao jedini gol za Srbiju u remiju (1:1) protiv Rusije, a u dresu Nanta zatresao je mrežu osam puta na 13 mečeva ove sezone i nalazi se na drugom mestu liste strelaca zajedno sa Ibrahimovićem.

U Nantu su svesni da nemaju način da zadrže igrača koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ih je prošle sezone uveo u elitu. Filipu ugovor ističe sledećeg leta, ali teško da će zainteresovani klubovi - između ostalih Juventus, Inter, Roma, nekoliko francuskih timova, po dva bundesligaša i člana Premijer lige, Turci - čekati da Đorđević postane slobodan igrač.

Zato će više od 15 klubova već prvog dana 2014. godine krenuti u poteru za srpskim napadačem, a ovakav razvoj situacije odgovara i „kanarincima“ jer će zaraditi bar neki evro na ime obeštećenja.

(P. P.)

Lacio nudi 1,2 miliona po sezoni

Korijere delo sport piše da je Lacio već ponudio Đorđeviću 1,2 miliona evra po sezoni, ali pod uslovom da se prelazak realizuje tek na leto pošto su Rimljani prenatrpani fudbalerima van EU. To daje veliku prednost klubovima spremnim da već u januaru plate obeštećenje Nantu, koje će biti ispod realne Đorđevićeve cene. Tu su pre svih Inter i Fjorentina, kao i zasad neimenovani klubovi sa Ostrva, iz Nemačke, ali i iz Rusije i Turske.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

ADIO SINIŠA: Mihajlović u sredu preuzima Sampdoriju!

Izvor: Kurir, 17.Nov.2013

Mihajlović će u utorak poslednji put voditi "orlove" na prijateljskom duelu sa selekcijom novinara..ĐENOVA - Dosadašnji selektor Srbije Siniša Mihajlović u sredu će biti predstavljen kao novi trener Sampdorije...Lokalni mediji navode da će Mihajlović voditi klub iz Đenove do kraja sezone. U...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.