ADIO SINIŠA: Mihajlović u sredu preuzima Sampdoriju!

Izvor: Kurir, 17.Nov.2013, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ADIO SINIŠA: Mihajlović u sredu preuzima Sampdoriju!

Mihajlović će u utorak poslednji put voditi "orlove" na prijateljskom duelu sa selekcijom novinara

ĐENOVA - Dosadašnji selektor Srbije Siniša Mihajlović u sredu će biti predstavljen kao novi trener Sampdorije.

Lokalni mediji navode da će Mihajlović voditi klub iz Đenove do kraja sezone. U slučaju da srpski stručnjak izbori sa Sampdorijom opstanak u Seriji A biće mu ponuđeno produženje saradnje na godinu dana, a Mihajlović bi za novi ugovor >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dobio oko milion evra. Njegov pomoćnik na klupi italijanskog kluba biće Nenad Sakić.

Mihajlović (44) će u utorak poslednji put sedeti na klupi Srbije kada naš nacionalni tim u Užicu bude igrao sa selekcijom novinara. On je Srbiju preuzeo 2012. godine, a pre "orlova" vodio je Fiorentinu, Kataniju i Bolonju, a bio je pomoćni trener Intera.

Sampdorija se posle 12 kola nalazi na 18. mestu na tabeli Serije A sa samo devet bodova.

>

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.