Fejsbuk uvodi opciju za biranje digitalnog naslednika profila

Izvor: B92, 09.Mar.2015, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fejsbuk uvodi opciju za biranje digitalnog naslednika profila

Članovi ove društvene mreže od sada će imati mogućnost da ažuriranje svog profila u slučaju smrti povere nekome od bliskih ljudi.

Članovi društvene mreže Fejsbuk od sada će imati mogućnost da odluče šta će se desiti sa njihovim profilima nakon njihove smrti.

Najnovija opcija omogućiće korisnicima da odaberu tzv. “digitalnog naslednika“ koji će imati opciju da unese izmene u profil nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << što njegov vlasnik premine.

Naslednici će moći da prihvate nove zahteve za prijateljstva ili postave nove fotografije na profil, ali će im biti zabranjeno da brišu stare fotografije ili postavljaju nove postove.

Ova opcija u okviru sigurnosnih podešavanja će od četvrtka biti dostupna korisnicima širom Amerike, a ubrzo nakon toga i korisnicima širom sveta.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Facebook uvodi opciju za biranje digitalnog naslednika profila

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 09.Mar.2015

ADVERTISER-SERBIA.COM / KEMBRIDŽ - Članovi društvene mreže Facebook od sada će imati mogućnost da odluče šta će se desiti sa njihovim profilima nakon njihove smrti >>>

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.