Izvor: RuskaRec.ru, 19.Jan.2017, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fejsbuk saopštio da su sve funkcije naloga RT ponovo aktivne

Pres-služba Fejsbuka u Rusiji je saopštila da su sve funkcije stranice televizijskog kanala RT na ovoj društvenoj mreži ponovo aktivne. Uzroci blokade se utvrđuju. Facebook blokirao nalog televizije RT za vreme Trampove inauguracije „Trenutno su sve funkcije ove stranice aktivne i dostupne vlasniku. U toku je provera uzroka privremene blokade nekih funkcija”, saopštila je pres-služba za RT. Ranije je saopšteno da je >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << Fejsbuk deblokirao za RT objavljivanje saopštenja sa linkovima, fotografijama i video-snimcima. Ove funkcije su bile blokirane posle prenosa pres-konferencije Baraka Obame. Pretpostavlja se da je Fejsbuk pogrešno zaključio da RT nema prava na prenos. 

Nastavak na RuskaRec.ru...






Povezane vesti

Facebook deblokirao RT

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jan.2017, 11:51

MOSKVA - Facebook je deblokirao sve funkcije stranice televizijskog kanala Russia Today (RT), nakon žestokih protesta Moskve i rukovodstva ove kuće...Pres-služba Facebooka u Rusiji saopštila je da su sve funkcije kanala opet aktivne, a uzroci blokade se utvrđuju..."RT" je blokadom na Facebooku bio...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.